oteplování

04.11.2013 15:51

 

 

  

 

Oteplování.

Nejmenovanému známému odeslaná sms který odpověděl na následující odkaz :

 

nenalézám důvod, proč reagovat za  drahé peníza na něco co nemůžeme stejně ovlivnit.

 

https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/318098-klimatologove-predpovidaji-rapidni-zhorseni-podminek-zivota-na-zemi.html

 

 Má odpověď  (Pokorný(

Jsem rád, že se mnou diskutuješ i na toto obehrané téma.Pokud člověk myslí, že je mu krivděno má se obrátit na soud Ne rozhodovat podle dokumentů, které se hodí jeho doktrině.U tebe je to poukaz na šikovně vybrané období sledování teplot. O tom se nejen vědci přou léta. Budu se pakovat. Jinou autoritu uznanou i OSN než IPCC svět nemá. Mezinárodní soud by se také nemohl odvolávat na jiného soudního znalce Čili spor by po právní stránce musili a to právem vyhrát oteplovači.Proto o těch výsledcích tisíců vědců vůbec nepochybuji. I kdybych neměl žádné údaje ,nemohu věřit, že by lidstvo nezvyšovalo pro jenoduchost jen obsah CO2 v atmosféře a že tento plyn má skleníkový efekt v tom řetězi příčin oteplování.

Rovněž nevidím žádné horentní sumy věnované tomuto výzkumu.A i kdyby byly sebevětší, jde o přežití lidstva.Rovněž nevidím, jak po x krát opakuji že by tato teorie ohrožovala svobodu,či ekonomiku státu natož Země.Že by bránila vědeckému a technickému pokroku. Pravý opak je pravdou. Nechci se řadit k těm, kteří zoufale prodlužují dobu naftovou a za jedinou hnací sílu pokroku považují války. I kdybych pochyboval o argumentech pro teorii, že příčinou oteplování je člověk, jsem propředběžnou opatrnost, kterou nic nepokazím,

Už naprosto není pravda, že proti tomu nemůžeme nic dělat.Většina vzdělaného světa dělá a tu sobeckou prospěchářskou menšinu musí přesvědčit byť silou. Nebo má čekat až ji oteplování zabije. Tak čekej.

Pokud nevím jak z toho, mám právo jedině mlčet. Kdybych nevěděl tak bych mlčel ale receptů mám mnoho. Ten nejjedodušší a nejúčinější je. Vzdělánim zastavit růst obyvatel Země.Ty ostatní již prosazují jiní to jsou změny technologií, šetření energií a mnohé jiné.